Musthave: Nike Free OG sneakers

We hebben weer een prachtig paar Nikes voor de modebewuste man in de aanbieding! Nee het zijn geen Air Maxen, geen Roshe Runs en geen Free Runs. Het zijn dit keer de Nike Free OG.  Prachtig afgewerkt, stijlvol en ook nog eens bijzonder. Het zijn geen standaard Nikes en dat maakt ze zo leuk!

Croco chique

De sneakers zijn heerlijk lichtgewicht dus je loopt zonder pijn de hele dag rond. Ze zijn gemaakt van donkergroen suède dat heel verrassend een krokodillenprint heeft gekregen. De schoenen zijn heel lichtjes geperforeerd dus het is ook nog eens een paar dat perfect geschikt is voor de zomerse maanden. Voor €125 mag jij je de eigenaar noemen van dit geweldige paar.

Outfit inspo

Draag de sneakers onder een simpele, slim fit broek. Zo komen de sneakers goed tot zijn recht en mannen mogen best wel eens aan de wat strakkere broeken! Dit exemplaar is van Zara en kost €49,95. Erboven een lekkere, luchtige trui zoals deze van H&M die €19,99 kost. Het groen van de trui lijkt niet op het groen in de Nikes maar past er prima bij! Een man moet zijn spullen ook ergens laten dus waarom niet in deze Topman rugzak (€36) die qua print lekker past bij de sneakers. Kijk, zo ga jij compleet in het nieuw naar buiten als het wat warmer wordt.

 

Tekst Max Herlings