Budget tip: Punt ballerina’s van H&M

Elegant staat niet meer gelijk aan hoge hakken met de komst van ballerina’s met een punt. Luxe website netaporter bekroond de pointy flats tot een nieuwe wannahave in de garderobe van de echte fashionista. Ook tal van designers doen mee aan deze trend en hebben een punt ballerina in de collectie opgenomen. Van Valentino, Miu Miu en Pierre Hardy tot Louboutin.

Pointy flats

De punt ballerina wordt uitgebracht in verschillende designs. Denk aan de bouclé versie van Dolce & Gabbana of de met strik versierde flat van Miu Miu. Of wat dacht je van studs bij Christian Louboutin. Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor een duur label, want ook modeketens als H&M en Zara hebben de punt ballerina dit seizoen opgenomen in de collectie.

Budget tip: Punt ballerina’s van H&M. Bekijk hier een leuke Budget tip van de Zweedse modeketen: Punt ballerina’s van H&M. Fashionable en stylish!

H&M

Deze punt ballerina’s zijn gemaakt van imitatie suède met een gouden metalen kapje op de neus. Ook is deze flat aan de achterkant voorzien van een metalen randje. Super elegant en verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart en rood. De prijs? € 24,95. De ballerina’s zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 41.

Budget tip: Punt ballerina’s van H&M. Bekijk hier een leuke Budget tip van de Zweedse modeketen: Punt ballerina’s van H&M. Fashionable en stylish!

Styling tip

Punt ballerina’s zijn net als pumps uitermate geschikt voor het werk. Draag ze onder een mooi pak of een skinny jeans. Ook in combinatie met een jurkje staan deze ballerina’s heel elegant. Dus vergeet hoge hakken en ga voor een paar fabulous flats!