Senso boots: Australische allure

Het Australische schoenenmerk Senso verovert steeds meer de wereld. Ondanks dat dit edgy schoenenlabel zich aan de andere kant van de wereld bevind, krijgen ze er dagelijks steeds meer fans bij! En wij zijn daar één van!

Inspiratie

Elk seizoen kun je genieten van Senso’s nieuwste designs. Senso richt zich op twee soorten types: een conservatief en klassieke klant tegenover een jong en dynamisch persoon. Senso wordt geïnspireerd door de klassieke maar toch eigenzinnige stijl. Met haar duidelijke focus op hoge kwaliteit van het leer en sterke silhouetten weet Senso de fashionista’s elk seizoen weer te verassen met nieuwe stijlen en designs. De looks van Senso variëren van extreem plat tot extreem hoog. Je raadt dus al dat zowel ballerina’s als sky high stiletto’s tot de collectie behoren.

Senso boots: Australische allure. Alles over schoenenlabel Senso: wedges, ballerina’s, western laarzen. Ontdek het Australische schoenenlabel hier!

To the point! 

Ook fashion bloggers zijn dol op de schoenen van Senso en plaatsen regelmatig kiekjes van de nieuwste modellen van het Australische label op hun Instagram page. Van statement-making flatforms tot torenhoge wedges gepaard met een vleugje plezier en schoenen met een point-of-view!