Echte eyecatchers: Oogverblindende pumps en sandalen

Met de juiste schoenen aan je voeten is de kans groot dat je de hele dag naar beneden kijkt, maar met deze statement makers zal niet alleen jij naar beneden kijken. Letterlijk echte eyecatchers zijn deze schoenen van Pierre Hardy en Chrissie Morris! Je houdt iedereen in de gaten terwijl je loopt! 

Oogverblindend

Als Shoejunks zijn we natuurlijk altijd opzoek naar aparte schoenen en deze sluiten perfect aan in dit rijtje. One of a kind, uniek en opvallend! Je valt zeker op met deze ‘oogverblindende’ muiltjes aan je voeten. Met deze sandalen worden al je bewegingen stap voor stap in de gaten gehouden! Het begon allemaal met Fendi die leuke monster details begon aan te brengen op tassen, schoenen en andere accessoires.

Eyecatchers

Maar blijkbaar raken meerdere ontwerpers geïnspireerd door Fendi’s Monster collectie. Terwijl Pierre Hardy kiest strenge ogen en Chrissie Morris gaat voor flirty, zijn beide ontwerpen eigenlijk heel schattig. Ogen op schoenen? Jemoet er maar op komen!  We zijn benieuwd wanneer Charlotte Olympia en Sophia Webster hun eerste pumps gaan beplakken met een paar verleidelijke kijkers. Tot die tijd moeten we het even doen met de sandalen van Pierre Hardy en Chrissie Morris. Eén ding is in ieder geval zeker, waar je deze schoenen ook aantrekt: je zal zeker het onderwerp van het gesprek zijn!