Ugg Australia lanceert Home collectie

Het Australische schoenenmerk Ugg Australia brengt binnenkort een interieur collectie op de markt. Naast de bekende Ugg-boots verkoopt het merk binnenkort ook interieurartikelen. Ugg Home anyone?

Ugg Australia Home

De klanten van het merk vinden de laarzen het toppunt van comfort, beweert Constance X. Rishwan van Ugg Australia. “Dat gevoel vertaalden we naar onze eerste Home collectie. Je kunt als het ware nu je familie opwarmen door ze in een gezellige Ugg plaid te wikkelen”, vertelt hij. Het lijkt er dus op dat we straks ons hele lichaam kunnen wikkelen in het gevoel dat onze voeten ervaren bij het dragen van een paar Uggs! 

Ugg Australia lanceert Home collectie. Dekens, plaids, kussens shop nu! Ugg Australia lanceert Home interieurcollectie. Lees alles over Ugg Home.

Warm 

De eerste interieurcollectie van het merk bestaat uit 15 items. Wat voor soort artikelen kun je verwachten? Vloerkleden, poefs, plaids en kussens in de bekende Ugg kleuren(crème, wit, grijs, camel en grijs). Verder zie je verschillende soorten wol, in combinatie met suède en leer. De prijsklasse ligt tussen de € 95 en €1000 euro. 

Geschreven door Aminante Minte