H&M online

H&M: fashion en kwaliteit tegen de beste prijs! Dat is het concept van de Zweedse modeketen. Eén van de grootse ketens op het gebied van mode of moeten we zeggen dé grootste! Deze keten weet van geen ophouden en elke Fashionjunk heeft hier weleens wat gekocht! Oud en jong, ladies en gente, baby’s en kinderen, iedereen komt hier aan z’n trekken.  Zelfs interieur krijgt een plekje in het huis van H&M met hun eigen H&M Home lijn. Kortom, een keten waar iedereen terecht kan en waar iedereen dol op is!

H&M online

H&M biedt haar producten zowel online als offline aan. Maar met name de H&M online shop is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Het gemak van een shop die 24 uur open is en waarbij je de items lekker kunt shoppen vanuit je luie stoel is steeds populairder geworden. De online shop van H&M is toegankelijk, overzichtelijk en ze beschikken bovendien over een logistiek proces waar nog heel wat online shops van kunnen leren!

Kwaliteit is key!

H&M focust zich op design, kwaliteit en duurzaamheid en streeft hiermee naar de beste prijs/kwaliteit verhouding op het gebied van inspirerende fashion. Met name kwaliteit staat centraal bij de Zweedse modeketen. Vanaf het idee tot aan het eindproduct, kwaliteit is key en H&M probeert dan ook altijd de verwachtingen van de klant te overtreffen op het gebied van kwaliteit.

H&M online. Alles over H&M online. Ontdek hier alles over de Zweedse modeketen en laat je inspireren. Ontdek H&M online hier en laat je inspireren.

Collecties

Het aanbod van H&M is divers en uiteenlopend! Niet voor niets  hebben ze daarom verschillende collecties die passen bij een bepaalde doelgroep.  De concepten van H&M voor de dames zijn bijvoorbeeld:

  • Trend
  • &Denim
  • Mama
  • Divided
  • L.O.G.G.
  • H&M+

Guest Designer collecties

Bijzonder bij H&M zijn de jaarlijkse guest designer collecties. Samenwerkingen met grote ontwerpers als Isabel Marant, Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf en Roberto Cavalli hebben ervoor gezorgd dat H&M laat zien ook luxe betaalbaar te kunnen maken.

Duurzaamheid

Naast kwaliteit is duurzaamheid een belangrijk punt voor H&M. Niet voor niets staat de modeketen op nummer 64 van The Global 100 lijst van meest duurzame bedrijven ter wereld.

H&M online. Alles over H&M online. Ontdek hier alles over de Zweedse modeketen en laat je inspireren. Ontdek H&M online hier en laat je inspireren.