Musthave: Supertrash regenlaarzen

De zomer is nog maar nauwelijks begonnen of de collectie voor aankomend najaar stroomt binnen, zo ook bij Supertrash. Daar spotte onze redactie deze leuke regenlaarzen van het it label. Naast de bekende Hunters en regenlaarzen van Ilse Jacobsen weet Supertrash maar al te goed waar Nederlanders gek op zijn. En aangezien er in ons kikkerlandje meer sprake is van regen dan zon, komen deze praktische boots zeker van pas.

Deze hoge regenlaarzen zijn afkomstig uit de nieuwe herfst winter collectie van 2013. De Rain Boot Lace laarzen zijn voorzien van een kant-print en het ST logo in een metallic kleur. Het fijne van deze regenlaarzen is dat ze een stoffen binnenvoering hebben, zo blijven je voeten tijdens koude dagen lekker warm. Bovendien val je extra op met deze fashionable regenlaarzen! Hebben? De laarzen kosten 89,95 en zijn verkrijgbaar bij de winkels van onder andere Supertrash, maar ook online kun je ze bestellen. Deze regenlaarzen zijn er overigens ook voor kinderen. Super leuk om samen met je dochter over straat te wandelen!

Supertrash regenlaarzen. Lees alles over de Supertrash regenlaarzen uit de winter collectie van 2013. Een echte musthave voor je schoenengarderobe!