Mode najaar 2013: Rode pumps

Maak je outfit af met een paar rode pumps. Dit najaar voeg je als finishing touch aan je outfit een paar wilde, heftige rode pumps toe. Designers als Saint Laurent, Valentino en Charlotte Olympia maken het je dit najaar makkelijk en lanceren de rode pump als statement maker in de collectie.

De mode van dit najaar staat in het teken van diverse trends en kleuren. Van knielaarzen tot wedge boots, de keuze is aan jou dus maak er gebruik van! Maar één daarvan moet zeker wel een rode pump zijn! Deze kleur is gewaagd, stijlvol en sexy tegelijk. Bovendien staan rode pumps bij elke huidskleur: bruin, blank of getint het maakt niet uit, flets zal het niet worden! Ga dus voor een fierce killer heel in het rood.

Lady in red

Perfect te combineren met basiskleuren als zwart, wit, donkerblauw en grijs. Draag onder een LBD of jumpsuit. Houd je make-up rustig, maar kleur je lippen vuurrood om je pumps extra kracht bij te zetten. De kleur van de liefde, wijn en passie kun je op verschillende manieren interpreteren. Geef je eigen draai aan je outfit en pas deze aan aan de gelegenheid die zich voordoet.

Styling tip

Etentje? Draag je rode pumps in combinatie met een LBD/ LWD, sexy legs en een clutch. Causal? Ga voor een skinny jeans, witte blouse en zwart getailleerd blazertje. De pumps doen de rest!

Foto: Pixabay