Manolo Blahnik showt collectie op London Fashion Week

Luxe schoenenlabel Manolo Blahnik showt aankomend najaar zijn beroemde muiltjes voor het eerst op de London Fashion Week. De schoenen van Manolo Blahnik zijn inmiddels wereldberoemd mede dankzij de liefde van Carrie Bradshaw uit Sex and the City voor zijn schoenen. Het personage van Sarah Jessica Parker was namelijk degene die Manolo Blahniks op de kaart zette. Opmerkelijk is daarom dat Manolo Blahnik kiest voor Londen als stad en niet voor Sex and the City-stad New York.

Sex and the City

Hoewel Sex and the City zich in New York afspeelt , koestert Manolo Blahnik blijkbaar toch een grote liefde voor Londen. Niet gek natuurlijk als je bedenkt dat de Spaanse ontwerper in 1968 al naar de Britse hoofdstad verhuisde. Deze stad is inmiddels zijn thuisbasis en vanuit hier bedenkt hij de meeste mooie designs waar wij vrouwen wild van worden!

Carrie Bradshaw en Manolo Blahnik. Carrie Bradshaw uit Sex and the City is gek op de schoenen van Manolo Blahnik. Ontdek en lees hier alles over.

Londen Fashion Week

De collectie zal worden getoond op 15 september. We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Wel is bekend dat modehuizen als Mulberry en Matthew Williamson ook hun collectie op die dag zullen presenteren. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd!