Schoenen met de juiste sokken

Sokken zijn weer helemaal in. Je ziet ze iedereen dragen. Vrolijke sokken zijn tegenwoordig niet meer gelimiteerd tot sneakers, ook bij een net pak worden ze gespot. Het is natuurlijk een leuke manier om net even op te vallen, effen zwarte sokken zijn soms nou eenmaal een beetje saai. Maar hoe moet je deze sokken nou goed met je schoenen combineren en welke sokken passen het beste bij welke soort schoenen. Hier beantwoorden we een paar van deze vragen.

Nette schoenen

Wanneer je naar werk of een andere nette gelegenheid gaat en je een pak aanhebt passen daar natuurlijk nette schoenen bij. Dit betekent niet dat je sokken saai moeten zijn! Ook bij een paar nette schoenen mogen je sokken opvallen. Laat die zwarte effen sokken eens links liggen en ga voor een felle kleur of een vrolijke print. Als je twijfelt of je sokken een goede match zijn bij je schoenen, ga dan voor een effen sok, daarmee kan je de niet de mist ingaan. Bij een opvallende schoen staat een effen sok ook rustiger. Zijn je schoenen vrij neutraal, ga dan all out met een vrolijke print. Happy socks zijn hier perfect voor, en je kan ze nu kopen met een Happy Socks kortingscode. Als je je outfit helemaal af wil maken kan je een pochet of stropdas dragen in dezelfde kleur of met hetzelfde printje!

Sneakers

Bij sneakers zijn er geen limits aan wat voor sokken je erbij kan dragen. Dit betekent dat je verder kan kijken dan de voor de hand liggende keuzes. Je kan net zoals bij de nette schoenen gaan voor een felle kleur of een leuke print. Je kan natuurlijk ook voor een nog opvallendere sok gaan. Wat dacht je van een glittersok of en fishnet sok, super leuk! Combineer bijvoorbeeld sneakers met een fishnetsok en een broek met uitlopende pijpen. Een leuke top erbij en je outfit is helemaal compleet, gebruik nu een Zalando kortingscode en betaal minder.