Lady Gaga in mismatch pumps van Balenciaga

De laatste tijd is Lady Gaga veel in het nieuws door haar opvallende schoenkeuzes. Zo werd ze al eerder gespot in de killer heels van Azzedine Alaia die ze vervolgens weer  droeg in een andere kleur. Blijkbaar heeft Gaga de smaak te pakken aangezien ze onlangs weer gespot werd. Dit keer in twee verschillende schoenen?

Alexander Wang

Tijdens een bezoek aan Chateau Marmont in Los Angeles werd de ‘Born This Way’- zangeres gespot in twee verschillende pumps van Balenciaga afkomstig uit de Fall 2013 Runway collectie van het modehuis . Voor degenen die thuis zijn in het fashion news: De herfst 2013 collectie van Balenciaga was de eerste collectie van Alexander Wang.  Geen wonder dus dat hij voor opvallende items heeft gekozen zoals deze pumps met extreme teen decolleté. Voor de promotie tour omtrent haar nieuwe single was Gaga overigens from head to toe gehuld in Balenciaga. Maar de pumps zijn by far hét statement item van haar outfit!

De schoenen zijn nog niet te koop, maar wil je alvast in de herfstsferen komen van Balenciaga? Dat kan via Neiman Marcus. Of deze schoenen ook de Nederlandse schoenwinkels zal halen is nog maar de vraag. Wij houden en liever simpel en monochroom. 

Beeld Flickr