Label onder de loep: van Bommel schoenen

Van Bommel Schoenen is een familiebedrijf dat sinds 1734 al kwaliteitsschoenen produceert. Momenteel staan de drie broers Reynier, Floris en Pepijn als negende generatie aan het roer van het bedrijf.

280 handelingen

Van Bommel schoenen worden gemaakt volgens eeuwenoude inzichten die van vader op zoon zijn overgedragen. Een van Bommel schoen ondergaat tijdens het productieproces gemiddeld 280 specialistische handelingen. Hoogwaardige materialen worden gebruikt zoals een lederen binnenzool, kalfslederenvoering, volnerf kalfsoverleer, pekdraad en kuip gelooid zoolleer die de voortdurende kwaliteit van de van Bommel schoen garanderen. De collectie van Van Bommel bevat schoenen die o.a. volgens de moccasin, goodyear, blake, sachetto en de ago maakwijze worden ontworpen.

Alles over van Bommel schoenen. Label onder de loep: van Bommel schoenen. Lees hier alles over dit Nederlandse label en ontdek alles over Van Bommel!

Hofleverancier

Sinds 1952 is Van Bommel bij koninklijke beschikking Hofleverancier. In 1996 lanceerde van Bommel naast het klassieke van Bommel merk  de modieuzere Floris van Bommel lijn.

Floris van Bommel Boutique

Singel 439 – 441

1012 WP Amsterdam

Filialen

14 filialen in Nederland verkopen een extra uitgebreide collectie Van Bommel schoenen met bijpassende Van Bommel ceinturen en klein lederwaren. Deze filialen worden ook wel de Authorized Shops genoemd. Voor een lijst van deze 14 filialen kijk op de site van van Bommel.

Collectie

Hier vind je de collectie van de dressed, casual en classic herenschoenen. De Authorized Shops verkopen naast de klassiekers ook schoenen van Floris van Bommel en Noble Blue. In de Floris van Bommel lijn zijn ook damesschoenen opgenomen.

Alles over van Bommel schoenen. Label onder de loep: van Bommel schoenen. Lees hier alles over dit Nederlandse label en ontdek alles over Van Bommel!