Louboutin sneakers

Naast de rode zolen onder de beroemde stiletto’s, plaatst Louboutin deze ook onder zijn prachtige sneakers. De sneakers van Louboutin zijn one of a kind, stylish en een echt statement piece. 

De sneakers van Louboutin zijn met name populair door de prints, kleur, studs en de glitter & glamour waarmee ze gepaard gaan. Met deze sneakers val je dus zeker op én zeker in de smaak bij andere fashionista’s! Louboutin sneakers zijn eigenlijk een accessoire net zoals een goede tas of jas. Met deze sneakers kan je een simpele outfit als een skinny jeans met een basic top makkelijk upgraden. Doordat de sneakers zo opvallen is het juist mooi dit te combineren met een basic style. Afmaken met een paar goede armbanden en oorbellen and you’re ready to go! Voor dames die altijd op hakken lopen en niet houden van gympen of sportieve schoenen? Met de sneakers van Louboutin ben je net zo glamorous als op een paar stiletto’s van de schoenenkoning. Ook lekker comfortabel tijdens een dagje shoppen!

Prijzen Louboutin sneakers 

Hoewel de sneakers van Louboutin ontzettend populair zijn, hangt hier wel een prijskaartje aan. Voor een paar sneakers betaal je al gauw rond de 1000 euro. Hiermee overtreft Louboutin de sneaker prijzen van onder andere schoenenmerken als Jimmy Choo, Giuseppe Zanotti en Lanvin. Maar toch maken deze hoge prijzen niks uit. Echte shoejunks kopen ze toch wel!

Celebs

Ook de celebs zijn gek op Louboutin sneakers, met name de mannelijke beroemdheden. Zo werden onder andere Lil Wayne, Chris Brown en Pharrel Williams al gespot op deze sportieve rode zolen. Maar ook Rihanna en Khloe Kardashian houden zo af en toe van een paar platte Louboutins aan hun voeten.

Verkooppunten

Louboutin sneakers zijn onder andere te koop via high-end fashion webshop netaporter.com. Maar je kan deze ook bestellen via de officiële website van Louboutin. Kijk wel uit met namaak want Louboutin is één van de meest nagemaakte schoenenmerken. Als je dus op zoek bent naar een paar originele sneakers, koop ze dan wel via de officiële dealers.