Mango loafers: it-item voor de lente

De lente moet officieel nog beginnen, maar deze week kunnen we alvast heerlijk genieten van het mooie weer. Dus haal je zonnebril, blazertjes en andere lente items maar uit de kast. Pak een terrasje, ga lekker in het park liggen of een drankje doen. Maar dat doe je natuurlijk wel in stijl! Onze redactie spotte deze stijlvolle loafers van Mango afkomstig uit de lente collectie van 2014. Black ’n white: altijd goed!

Mango loafers

Deze Mango loafers zijn helemaal te gek. De kleuren zwart en wit staat voor tijdloos en klassiek en zijn bovendien makkelijk te combineren. Mango heeft voor aankomend voorjaar heel wat items in de collectie die voorzien zijn van basiskleuren. Zwart en wit voeren de boventoon. Deze loafers zijn daar een goed voorbeeld van!

Mango loafers: it-item voor de lente. Bekijk hier deze te gekke zwart/witte Mango loafers afkomstig uit de lente collectie 2014. Zwart en wit is hot!

Style tip

Deze kleuren passen perfect in je basisgarderobe en het model is op talloze manieren te combineren. Draag naar je werk, een feestje of gewoon off duty. Combineer met een spijkerbroek of stijlvolle lady smoking.  Deze schoenen zijn bovendien ook perfect voor een sollicitatiegesprek. Niet te opvallend en zakelijk. Maar ook mooi gemixt met een zwierige transparante rok in de zomer. Laat je inspireren!

Prijs

Hebben? Deze loafers kosten €79,99.