Kimye’s gastenlijst voor de grote dag

Een domper voor degenen die tegen deze tijd nog geen uitnodiging hebben ontvangen voor dé bruiloft van het jaar. We hebben het natuurlijk over het huwelijk van Kanye West en Kim Kardashian, ook wel bekend als Kimye. Want als je tegen deze tijd nog geen invite hebt ontvangen, dan zal dat nu ook niet meer gebeuren. En wedding crashen? Dat zit er natuurlijk ook niet in. De gastenlijst van Kimye is niet heel erg verassend alhoewel er toch een aantal big names afwezig zijn. Benieuwd? Hier alvast een voorproefje van de gastenlijst…

Bruce Jenner

Hoewel Bruce Jenner vorig jaar scheidde van Kim’s moeder Kris, is hij er natuurlijk wel bij. Zoon Brody Jenner en (half)broer van Kim komt niet aangezien zijn vriendin  Kaitylnn Carter niet is uitgenodigd. Pijnlijk!

Jay-Z en Beyoncé

Het keizerlijke koppel heeft toegestemd er bij te zijn tijdens de bruiloft op slechts een voorwaarde: dat ze niet gefilmd worden voor Keeping Up With The Kardashians.

Serena Williams

De top tennisster is al jaren bff’s met Kim en is natuurlijk aanwezig tijdens dé (derde) grote dag van de reality-ster. Vorige maand werd Serena nog gespot met Kim in Parijs voor de laatste voorbereidingen.

Rachel Roy

Kim’s fashion designer vriendin Rachel Roy is erbij ondanks haar recente aanvaring met Solange Knowles

Lana Del Rey

Als we de geruchten moeten geloven, zal Lana Del Rey optreden tijdens de grote dag.

De verliezers

Natuurlijk zijn er ook een aantal opvallende namen die ontbreken op de gastenlijst van Kimye. Veel van de celebs die Kim K’s huwelijk met Kris Humphries in 2011 bijwoonde werden dit keer niet uitgenodigd. Deze omvatten Ryan Seacrest, die Keeping Up met de Kardashians produceert, Lindsay Lohan en Eva Longoria.

Foto: Pixabay/ cristianocriba