Musthave: Gouden Nike Dunk Sky Hi sneakers

We gaan het nieuwe jaar in met een knal en daar horen knalkleuren bij dachten ze bij Nike. Het sportieve merk komt namelijk met een geweldig nieuwe wedge sneaker helemaal in het goud! Deze Nike Dunk Sky Hi sneakers in het metallic goud zijn helemaal te gek en exclusief verkrijgbaar via Netaporter.com.

Golden girl

Met deze wedge sneakers aan je voeten sta je meteen in de spotlight en met zo’n kleur kunnen ze niet om je heen! De wedges hebben een hakhoogte van 7.5 centimeter waarvan de ingebouwde hak 2.5. centimeter is.  Om de sneakers extra speciaal te maken is ook het wereldberoemde Nike logo meegekleurd in metallic goud. We love it! Hebben? De sneakers zijn online verkrijgbaar bij luxe webshop Netaporter.com en kosten €200.

Musthave: Gouden Nike Dunk Sky Hi sneakers. Alles over de schoenen van 2014. Musthave: Gouden Nike Dunk Sky Hi sneakers. Ontdek alles hier over Nike.

Trend 2014: metallic

Dat metallic één van de voorjaarstrends is, zagen we al op de catwalk. Maar blijkbaar wordt deze trend ook opgenomen door merken die een sporty chique twist willen geven aan hun bestaande collectie. Naast schoenen gegoten in de metallic trend zien we ook veel jurkjes, rokjes en tops versierd met een glimmende touch.