Katy Perry in Parisienne pumps van Aperlai

Ooit van het Franse label Aperlai gehoord? Waarschijnlijk niet. Maar in Parijs en in tout celebland is Aperlai een begrip als het gaat om eyecatching schoenen. Het Parijse merk staat bekend om ontwerpen die je nergens anders vindt en dat is ook opgevallen bij Katy Perry. De zangeres, die een sterk uitgesproken mening heeft als het op fashion aankomt, werd onlangs gespot in een paar pumps van het Franse Aperlai.

Prism

Tijdens de releaseparty van Katy’s nieuwe album ‘Prism’ was de zangeres gehuld in het poederroze. Katy zag eruit als een echte Parisienne met haar klassieke haarstijl, make up en zachtroze jurk. Maar Katy zou Katy niet zijn als ze nét even iets extra’s doet om haar outfit kracht bij te zetten. Dit keer doet ze dat door middel van een paar super opvallende pumps!

Grafische geisha & ballerina doll

Grafische geisha meets ballerina doll, waren de inspiratiebronnen van ontwerpster Alessandra Lanvin voor deze opvallende pumps. Zoals de naam al aangeeft, werd de designer geïnspireerd door de elegantie van de oude Japanse traditie. Maar ook zien we een stukje architectuur terugkomen door middel van de gestructureerde hak geïnspireerd op het kubisme. Met een album genaamd Prism en Katy Perry’s eigenzinnige stijl, was de keuze voor deze pumps dus geen uitzondering.

De stijl van Katy Perry en haar keuze voor schoenen. Katy Perry werd onlangs gespot in de pumps van het Parijse Aperlai. Bekijk hier de foto's.

Trends 2014

De handbeschilderde schoenen zijn helemaal in het kader van de fashion trends van aankomend voorjaar. Pastelkleuren zoals poederroze, lichtblauw, mint en zachtgeel zijn namelijk één van de modetrends van 2014 en laat Katy nou één van de eersten die hieraan meedoet. Wat vindt jij van deze trend? Mode of misser?