Julia Roberts op clogs tijdens day off

Op de rode loper heeft ze de mooiste jurken aan, maar daarbuiten is Julia Roberts helemaal niet zo van de glitter en glamour. De Amerikaanse actrice is onlangs gespot in een wel heel opvallende outfit: clogs met een zwarte sportbroek en bijpassende trui!

We kunnen het de 46-jarige moeder van drie kinderen niet verwijten: als je een gezin runt heb je soms geen tijd om jezelf op te tutten. Maar toch hadden we de actrice graag iets anders zien dragen. Natuurlijk hoeft het geen pencil skirt met een tijgerprint top te zijn, maar een beetje styling is ook niet teveel gevraagd. 

Off duty

Julia lijkt er niet zoveel om te geven. In haar praktische en comfortabele outfit bracht en haalde ze haar kinderen van school. Over haar zwarte outfit droeg ze een lichtblauwe blazer. De Oscarwinnares had geen foundation, rouge of lipstick op – en ze komt er goed mee weg. Dat kunnen we niet van veel celebrities zeggen. Benieuwd? Bekijk de foto’s hier.

Mirror mirror

De actrice geeft zelf niet veel om haar looks: “Ik kijk niet vaak in de spiegel” zei ze in januari tegen het Engelse The Express. “Een gelukkig gezinsleven is het belangrijkste wat er is. Ik ben ook gelukkig: mijn huwelijk van 11 jaar voelt als 11 minuten. Ik ben gezegend” zegt de actrice . 

Geschreven door Aminanta Minte

Foto: Pixabay