Is de platform boot met lichtjes terug?

De platform boot ook wel de plateau laars of in de UK de Buffalo boot genoemd. Want ken je deze nog? Die laarzen/sneakers á la de Spice Girls met een enorme plateauzool eronder geplakt. Het lijkt erop dat dit fenomeen terugkeert in een nieuw jasje, namelijk met lichtjes erin! Gespot in de collectie van Ashish x Topshop. Zal dit een nieuwe hype ontwaken of blijft dit nog steeds een zware don’t?

Ashish

De platform boot werd onder andere gespot aan de voeten van Rita Ora en Lily Allen, beide afkomstig uit deAshish x Topshop collectie. Het lijkt erop dat Ashish deze nineties trend heeft omarmd mét spotights. De designer heeft in zijn herfst/winter collectie een lichtgevende platform boot voor elke look opgenomen en momenteel  is er een variant exclusief verkrijgbaar bij Topshop vanwege de samenwerking tussen de twee modegiganten.

Is de platform boot terug: do of don’t? Lees alles over de platform boot: de jaren 90 trend is terug. Wat vind jij: een do of een don’t? Praat mee.

Rita Ora/ Instagram

90’s trend

Of deze jaren ’90 trend zal aanslaan bij echte Shoejunks is nog maar de vraag. Want degenen die deze boots accessoires met de meidengroep de Spice Girls zal wel twee keer nadenken! Niet erg flatterend en zeker niet vrouwelijk.  Misschien iets voor onder een trainingspak?

Is de platform boot terug: do of don’t? Lees alles over de platform boot: de jaren 90 trend is terug. Wat vind jij: een do of een don’t? Praat mee.

Ashish herfst/winter 2014-2015