Sneak peak: H&M loafers

Loafers, welke vrouw kent deze schoenen tegenwoordig niet? En dan hebben we het niet over de schoenen uit de kast van manlief. Nee, loafers zijn ontzettend populair voor de ladies. Natuurlijk wel stijlvolle en vrouwelijke modellen. Ook H&M doet mee aan deze hype! In de Conscious Exclusive van aankomend voorjaar zitten een paar schoenen die zeker de moeite waard zijn. Een daarvan zijn deze loafers.

H&M loafers

Deze loafers zijn nét even anders dan anders. Zoals je kunt zien zijn de hielen bij deze schoenen niet bedekt. Hierdoor gaan deze loafers  meer op een plat muiltje lijken, overigens een van de modetrends van 2014 voor aankomende zomer. Gemaakt van biologisch koeienleer toont aan dat je er zowel eco als fashionable bij kunt lopen!

Nude

De nude kleur staat dit jaar in de H&M Conscious Exclusive centraal. We zien namelijk ook tops, rokken en tassen in deze kleur voorbijkomen. Maar ook materialen als kant ontbreken niet. Kortom, een collectie die zeker een kijkje waardig is, we heart it!

Prijs

Benieuwd naar deze schoenen? Je kunt ze vanaf 10 april shoppen in geselecteerde winkels en natuurlijk online. Prijs € 79,95.