H&M Conscious collection pumps

In april wordt de nieuwe H&M Conscious collection gelanceerd! Een lijn vol nieuwe musthaves, eyecatchers en it-items, maar bovenal op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Biologische materialen als leer en zijde zijn gebruikt voor de totstandkoming van deze nieuwe collectie. Dat geldt overigens ook voor de schoenen!

H&M Conscious Exclusive

In de exclusievere lijn van H&M zitten naast jurkjes, broeken en tops ook gave accessoires als kettingen, armbanden én natuurlijk schoenen! Deze pumps zijn helemaal te gek! Gemaakt van 50% biologisch kantoen en 50% biologisch koeienleer geeft de schoenen ook nog eens wat extra’s. De pumps kosten 129 euro en zijn op 10 April wereldwijd in geselecteerde H&M winkels verkrijgbaar.

H&M Conscious collection pumps 2014. Bekijk hier de te gekke H&M Conscious collection pumps, jurkjes, tops en fashionable broeken die ook fair zijn!

Fair fashion

De Zweedse modeketen bewijst maar weer eens dat fair & fashionable heel goed samengaan. De hele H&M Conscious is geïnspireerd op een touch of bohemien in combinatie met flamenco invloeden. Een collectie die zeker de moeite waard is om te bekijken. Benieuwd naar alle items? Bekijk de collectie hier.