H&M Sale: Shop till you drop!

Op tweede Kerstdag gaan heel wat modewinkels en labels in de uitverkoop. Denk aan Zara, Netaporter en River Island. Maar zoals echte Fashionjunks weten was H&M al een tijdje begonnen met de uitverkoop. Voor de kerstdagen kon je al genieten van de H&M Sale en shopte je allerlei leuke musthaves in de uitverkoop. Denk aan kleding, schoenen en accessoires en de lijnen H&M Trend en Divided met kortingen die opliepen tot wel 50%.

Tweede Kerstdag

Maar na Eerste Kerstdag op 26 december gaat de Zweedse modeketen los en verwennen ze ons met nóg meer kortingen. Momenteel shop je te gekke musthaves, trends en hebbedingetjes met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%! Het is de Final Sale dus misschien scoor je nog een verborgen schat voor een leuk prijsje.

Alles over de leuke H&M Sale: Shop till you drop! Ontdek hier alles over de H&M Sale: fikse kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Lees alles hier!

Online

Online kun je ook al genieten van de finale sale voor het hele gezin. Dames, heren, kids en zelfs de Home lijn van H&M is in de sale. Op de site heeft de Sale een aparte categorie zodat je snel kunt zien welke items nog in de uitverkoop zijn. Bovendien kun je gemakkelijk op maat, kleur en lijn selecteren zodat je snel ziet welke items nog beschikbaar zijn! Shop dus lekker vanuit je luie stoel de laatste musthaves 24/7.