Get the look: Beyonce en Reeboks

Queen B is zoals vele van jullie weten gek op sneakers & gympen. On stage en op de rode loper paradeert en danst Mrs Carter op high heels, erg vermoeiend! Daarom kiest ze er in het dagelijks leven voor om haar voetjes wat rust te gunnen. Toch zorgt Bey ervoor dat ze ook in haar vrije tijd er stylish & fashionable bijloopt. Wij spotten haar met een paar geweldige Reeboks aan haar voeten. Benieuwd? 

Reeboks 

Beyonce draagt ze het liefst iedere dag. Onlangs spotten we haar gespot in Reeboks van Keith Haring. Maar..zal ze deze van hubby Jay- Z hebben geleend? Want het zijn namelijk heren modellen! Waarschijnlijk beschikt Bey over een niet al te kleine maat. Maar ondanks dit weet ze deze Reeboks maar al te goed af te stylen. Deze Reeboks zijn een echte eyecatcher en zijn een statement voor bij elke outfit. De  CL Leather Mid Strap Lux sneakers van Keith Haring zijn hot! De felle kleuren zorgen voor veel bekijks. Koninklijk blauw, fel geel en natuurlijk niet te vergeten de nu al iconische blaffende hond van de Reebok x Keith Haring Foundation 2013 Collection. Lekker herkenbaar! Dus ben je een fan van unieke sneakers? Dan horen deze Reeboks zeker thuis in jouw kast!

Keith Haring

Keith Haring was een Amerikaanse kunstenaar die vooral bekend is geworden door de graffiti-achtige popart stijl. Verder kennen velen hem van de cartoonachtige schilderingen en tekeningen die vooral over onderwerpen als seks en drugs gingen. De blaffende hond is een van de meest bekende kunstwerken van Keith Haring.

Hebben? Dan moet je er wat moeite voor doen, want deze Reeboks zijn alles behalve makkelijk verkrijgbaar. Sterker nog, het is een zoektocht. Dus beschik je over een hoge dosis geduld? Dan kan je naar deze musthaves op zoek gaan. De beste kans is de website van Reebok in de gaten houden. Momenteel is het model dat Beyonce op de foto draagt verkrijgbaar op de site voor 180 euro. Mocht je niet in de gelegenheid zijn,dan zijn er natuurlijk ook voldoende alternatieven om de look van Beyonce na te bootsen. We hebben hieronder een aantal varianten op haar Reeboks voor je op een rijtje gezet. Wat voor jou? 

Get the look

Beyonce kiest er overigens voor om de sneakers met een lekker nonchalante look te dragen. Op de foto draagt ze een stoere leren legging in combinatie met een drukke blouse met print. Haar prachtige krullen maken de look compleet en door niet te zware make-up gaat deze beauty voor een natural look.