Tassentrends voorjaar 2018

Ieder jaar kijken we er weer naar uit. De winter is bijna voorbij, al zou je het nog niet helemaal zeggen, dus het is tijd om vooruit te kijken naar de lente. Nu de dagen nog een beetje koud zijn is het natuurlijk extra fijn om te zien wat de lente ons gaat bieden. Elk nieuw seizoen brengt nieuwe trends met zich mee, dus wij hebben voor je uitgezocht wat de trends zijn voor de lente en zomer van dit jaar. Daarbij moet ook nu een tas weer goed te gebruiken zijn voor je portemonnee en telefoon, ook voor een wat groter model zoals een Samsung Galaxy S9 of iPhone.

Vrolijke kleuren

Tussen de collecties van alle designers zien we heel veel felle kleuren voorbij komen. Vooral mooi helder rood en roze komen veel voor. Effen gekleurde tassen zijn erg populair, maar de prints ook! Vrolijke zomerse prints waar je sowieso helemaal blij van wordt. Een nieuwe tas met leuke print en felle kleur is dé manier om de winter achter je te laten.

Logo’s

Overal zien we ze langskomen, grote logos op tassen. Merknamen zijn dit seizoen super aanwezig. Subtiel is het niet, maar zo kan je wel mooi iedereen laten zien wat je favoriete merken zijn. Van Dior, tot Chanel tot Calvin Klein; elk merk heeft wel een aantal tassen in hun collectie met deze grote logo’s. Genoeg om uit te kiezen dus.

Heuptas

Niet iedereen vind hem mooi, maar de heuptas trend blijft aanhouden! De topmerken hebben ook zeker wat mooie exemplaren voor deze lente en zomer, voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. En het valt ook zeker niet te ontkennen dat de heuptas toch wel erg handig is. Perfect om je necessities in mee te nemen, alleen je portemonnee en je nieuwe Samsung Galaxy S9 bijvoorbeeld! Zo heb je altijd bij je wat je nodig hebt zonder een enorme tas te hoeven rondslepen.