Gespot: Fendi colourblock high heels.

Gespot: Colourblock high heels van Fendi. De Fendi high heels in colourblock werden gespot op de catwalk van 2013. Ontdek alles over high heels hier!In de schoenen mode van 2013 hebben we al heel wat musthaves gespot. Van loafers en slippers tot pumps en high heels. De zomer van 2013 staat in het teken van verschillende uitgesproken schoenen trends. Zo ook bij het Italiaanse modehuis Fendi. De schoenen van Fendi zijn deze zomer bedoeld om een fashion statement mee te maken. Met een mix van avant-garde en dikke blokhakken weet Fendi maar al te goed de aandacht op je voeten te vestigen. De high heels van Fendi zijn deze zomer grenzeloos! 

Colourblock

De colourblock high heels van Fendi zijn echte aandachtstrekkers. De mix van kleuren en materialen geven je outfit  nét even dat extraatje dat je nodig hebt. De ‘Open toe Shoe Boots’ van Fendi zijn gemaakt van verschillende kleuren leer voorzien van een geometrische zilveren hak. Dat de colourblock trend niet voorbij is in 2013 bewijst Fendi maar weer. Want ook op de catwalk van het luxe modehuis zijn de modellen volop gehuld in colourblocking outfits. Ben je ook zo dol op de colourblock Fendi boots? Voor een pittig bedrag van € 1.090 zijn de statement high heels van jou! De schoenen van Fendi zijn te bestellen via Farfetch.com.

 Gespot: Colourblock high heels van Fendi. De Fendi high heels in colourblock werden gespot op de catwalk van 2013. Ontdek alles over high heels hier!