Gespot: Fendi brogues zomer 2013

De zomer komt eraan en dat betekent niet alleen op het strand liggen en een terrasje pakken. Gelukkig hebben ze bij modehuis Fendi ook gedacht aan de workaholics onder ons.  En dat moet natuurlijk in stijl gebeuren. Daarom heeft Fendi voor de  zomer van 2013 geweldige brogues ontworpen speciaal voor de werkende dames. Deze brogues werden gespot door onze redactie. We love it!

Python brogues

De brogues van Fendi zijn uitgevoerd in een python print, één van de schoenentrends van 2013. Deze brogues passen perfect onder een jeans of vrouwenpak en geeft die edgy mannelijk look maar dan wel met een vrouwelijk touch. De brogues zijn gemaakt in twee kleuren: roze en grijs/wit. Dus houd je van opvallen? Dan zijn is de roze python variant echt wat voor jou! Hier maak je gegarandeerd een statement mee. Maar wil je iets minder opvallen en houd je van subtiel? Dan kan je gaan voor de grijs- witte variant.

Gespot: Fendi brogues zomer 2013. Onlangs gespot: de brogues van Fendi uit de zomer collectie van 2013. Ontdek alles over Fendi brogues 2013 hier!

Reptielenprints

Fendi is dol op reptielenprints deze zomer. Naast de brogues met python print zijn er ook brogues met een hagedissen print. Hoewel dit in eerste instantie niet goed zichtbaar is, hebben de schoenen de print van een hagedis. Deze brogues zijn uitgevoerd in een oranje teint met een witte zool voor een extra frisse touch. Hebben? Deze ‘Marcello lizard shoe’ kost € 426 euro.

Gespot: Fendi brogues zomer 2013. Onlangs gespot: de brogues van Fendi uit de zomer collectie van 2013. Ontdek alles over Fendi brogues 2013 hier!