Funny find: Assepoester heels

Deze heels doen je meteen denken aan een bekend sprookje. Je raad het al. Het idee achter deze schoenen komt van de glazen muiltjes van niemand minder dan Assepoester alleen dan wel met een knipoog. Deze transparante hakken zijn namelijk alles behalve lief en schattig. Denk: modern en avantgarde, voor de echte lefhebbers die houden van statement shoes!

Het lijkt bijna alsof je zweeft op deze heels with no heel. Deze ‘Invisible Shoes’ by Ilanio zijn namelijk doorzichtig en daardoor lijkt het alsof je voeten in de lucht hangen. Erg futuristisch en gewaagd kun je zeggen! De schoenen zijn gemaakt van vinyl en acryl en zijn een stap in de richting van de toekomst van fashion. Want laten we eerlijk zijn: deze heels zijn allesbehalve normaal!

Ontwerper

Het is overigens niet het enige opvallende ontwerp van Ilanio. Deze ontwerper houdt van opvallen en zijn designs zijn alles behalve normaal. Ook zijn modeshows ademen één en al futuristische fashion. Hier een kleine impressie van wat je kan verwachten tijdens zijn shows.