Wannahave: Essie nagellak

Schoenen? Outfit? Check! Hair? Check! Nails? Uhm…? Het lakken van je teennagels wordt vaak vergeten. Aangezien het in Nederland vaker koud is dan warm blijven de voetjes lekker verpakt in een paar dikke sokken. De kans dat je dus je teennagels vergeet te lakken is iets groter dan met mooi weer. Gelukkig moeten de vrolijke kleurtjes van Essie daar verandering in brengen! De nagellak van dit musthave merk is in de Verenigde Staten al een ware hit. Maar ook in ons kleine kikkerlandje wint Essie nagellak steeds meer terrein. Benieuwd? Lees dan even verder.

Essie nagellak

Naast de trendy kleurtjes van Essie  heeft elke kleur een eigen  naam. Denk aan leuke namen als: sugar daddy, big spender, naughty nautical, peach daiquiri en rock the boat.  Er zijn in totaal 70 verschillende kleuren nagellak en ieder seizoen lanceert Essie een collectie die gebaseerd is op de laatste trends.

Zomer 2013

De zomer van 2013 staat in het teken van sprankelende kleuren en zachte tinten. Dus ben je nog op zoek naar een leuk kleurtje om je teennagels mee op te vrolijken? Bekijk dan zeker even de collectie van Essie. Een potje Essie nagellak kost €9,99 per stuk en is verkrijgbaar bij Etos. Hier vind je en uitgebreid assortiment aan Essie nagellakjes. 

Over Essie nagellak

De gedachte achter het concept van Essie is het toegankelijk maken van salonkwaliteit voor iedereen. Het brede aflopende borsteltje en de professionele formule zorgen voor een nagellak die snel droogt, goed dekt en makkelijk is aan te brengen.