Winter tip: Stoere boots

Het is 1 december en daarmee is officieel het winterseizoen begonnen! Haal je winterjas, handschoenen en beanie maar uit de kast, want het Nederlandse Winter Wonderland kan beginnen! Maar vergeet vooral niet een paar stoere laarzen, want die mogen deze winter absoluut niet ontbreken.

Wat zijn stoere boots?

Stoere boots hebben niet een echte definitie. Toch zijn het in de praktijk vaak platte laarzen met hier en daar een studje en een gespje. De kleur is meestal zwart. Ze worden met name casual gedragen en zijn al enige tijd zichtbaar in modeland. Maar om je toch een beetje een idee te geven welke modellen er concreet onder stoere boots vallen, hebben we een korte opsomming gemaakt:

  • Bikerboots
  • Buckle boots
  • Cut out boots
  • Chunky boots

Hedi Slimane

Designers als Hedi Slimane, creative director van Saint Laurent Paris, is gek op stoere boots en lanceert deze winter een aantal modellen waar de echte Shoejunk wel wat mee kan! Denk aan boots met grunge en goth invloeden gedecoreerd met studs, parels en kettingen.

 

Topshop

Maar ook bij Topshop kun je deze boots heel goed shoppen. Ze hebben verschillende modellen: van cut out boots tot bikerboots tot de knieën. Ook andere highstreet ketens doen mee met de stoere boots- trend. Denk aan Zara, H&M, Sacha en zelfs Bristol!

Alles over stoere boots. Lees hier alles over onze winter tip: stoere boots zijn een must voor elke Shoejunk. Dus laat je inspireren door deze boots!

Styling tips

  • Draag ze met een dikke maillot, leren short en dik vest. Je kunt eindeloos combineren.
  • Maar ook onder een jurkje, rokje of it-item de skort, staan deze laarzen top!