Fashion trends 2013: Kenzo tiger

De Kenzo tiger was afgelopen jaar een grote hit! In 2012 werd de Kenzo tiger sweater bekroond tot dé musthave van 2012. Vooral op de Fashion Weeks van New York en op de streetstyle blogs domineerde de tijger trui. Met name de groene variant bleek erg populair te zijn. Zelfs zo populair dat het Franse modehuis dit jaar besloot  de tiger collectie uit te breiden met schoenen én tassen. We love it!

Kenzo tiger ballerina Fashion trends 2013: de Kenzo tiger! Ontdek hier alles over de Kenzo tiger sweater en de fashion trends van 2013. De Kenzo tiger is de trend van 2013.

Het nieuwe jaar is nauwelijks begonnen en nu al wordt de Kenzo tiger ballerina bekroond tot één van dé schoenen musthaves van 2013. Kenzo lanceert namelijk voor aankomend voorjaar een ballerina waarvan de neus is gedecoreerd met dé bekende tijgerkop. Hiermee bewijzen ze dat de zogenaamde Tiger Fever nog steeds heerst en dat vele fashionjunks hier geen genoeg van krijgen in 2013. De ballerina is verkrijgbaar in de kleuren wit en groen. Maar je moet er wat voor over hebben, want goedkoop zijn ze niet! De muiltjes van Kenzo kosten maar liefst 260 euro. Toch hebben vele fashionista’s het ervoor over, aangezien ze nu al overal uitverkocht zijn! Ben je helemaal verliefd op deze muiltjes probeer dan Paul Warmer. Dit schoenenwalhalla heeft deze té gekke tiger ballerina in het assortiment. Maar wees snel want op is op!

Kenzo tiger clutch Fashion trends 2013: de Kenzo tiger! Ontdek hier alles over de Kenzo tiger sweater en de fashion trends van 2013. De Kenzo tiger is de trend van 2013.

En alsof dat niet voldoende is lanceert Kenzo ook nog eens een tiger clutch voor een volledige tiger look. Deze clutch is te koop op de luxe designer website van net-a-porter en kost maar liefst 430 euro. Iets duurder dus dan de ballerina’s maar dan heb je ook wat!

Mocht je dus  in bezit zijn van de it-trui van afgelopen jaar dan kan je all the way gaan met de  bijpassende clutch en ballerina voor de ultieme tiger look! Maar haast je want er liggen dit jaar nóg meer tijgerliefhebbers op de loer!