Fashion tips: Langer zonder hoge hakken

Hoge hakken, ze hebben voor- en nadelen. Een aantal voordelen zijn dat je een mooier postuur krijgt, je er vrouwelijker en sexier uitziet én je er langer door lijkt. Helaas zijn er ook fashionista’s die het Spaans benauwd krijgen van het lopen op hoge hakken. Gelukkig hoeft dat nu niet meer! Wij hebben namelijk een aantal tips voor je op een rijtje gezet die er ook voor zorgen dat je langer lijkt zonder daadwerkelijk te lopen op hakken! Daarnaast zie je er net zo vrouwelijk en elegant uit. Benieuwd? Lees dan even de onderstaande fashion tips en creëer binnen no time een langer postuur!

Puntschoenen

Puntschoenen zijn een must als je langer wilt lijken. Schoenen met een spitse neus verlengen namelijk je benen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een paar pumps met torenhoge hakken, maar voor de afwisseling kun je ook kiezen voor platte puntschoenen. Ga dus voor een paar loafers of ballerina’s met puntneus. Gegarandeerd net zo elegant als een paar killer heels!

De knot

Razend populair sinds Nikkie Plessen over haar knot een tutorial filmpje maakte. Maar het leuke is dat je door een grote knot ook langer lijkt! Een paar centimeters extra op je hoofd verricht wonderen! Who needs high heels?

Draag je outfit in één kleur

Ben je aan de korte kant? Dan kun je het beste een outfit dragen in één kleur. Denk bijvoorbeeld aan een jumpsuit. Doordat je een outfit draagt in dezelfde kleur, creëer je een verticale lijn. Hierdoor lijk je al snel een paar centimeter langer. Ook als je platte schoenen draagt! Ga dus voor een maxidress, jumpsuit of pak in één kleur.

De tailleshort

Het dragen van een tailleshortje kan je optisch langer doen lijken. Doordat de short in je taille zit, wordt het onderlichaam verlengd en lijken je benen hierdoor langer. Een paar platte sandaaltjes eronder kan dus ook geen kwaad!

De V-hals

Jurkjes en tops met een V-hals zijn perfect voor het creëren van een langer en slanker lichaam. Door de diepe V lijkt het bovenlichaam namelijk langer en slanker.

Verticale lijnen/strepen

Het is algemeen bekend dat je door verticale strepen langer en slanker lijkt. Dit komt door de lange lijnen waardoor je automatisch langer lijkt. Ga dus voor een jurkje, broek of rok met verticale strepen en je zult meteen zien dat je een paar centimeters ‘groeit’!