De Chelsea boot: stoer & plat

De zomer is een echte schoenenparade. We zien een reeks aan nieuwe designs waaronder de plateau- sandaletten, de bio-sandaal en de Chelsea boot. De wat? Ja, een halfhoog laarsje voorzien van elastieken details aan de zijkant van de schoen. Platte schoenen zijn in en hoge hakken staan voor ’t eerst in modeland niet centraal. Comfort wint het dit seizoen van wie-mooi-wilt-zijn-moet-pijn-lijden!

Chelsea boot

De Chelsea boot is een nieuw laarsje dat we deze zomer veel gaan zien. Perfect voor een festival, terrasje of een dagje relaxen in het park. Dit halfhoge laarsje is comfortabel en bovendien ook nog eens veelzijdig. Draag het laarsje met een maxi-rok, jeans shortje of sportief onder een sweater. Je kunt allerlei kanten op met de Chelsea boot, laat je dus inspireren! De platte schoen is hot en mag dit seizoen niet in je kast ontbreken!

Alles over de Chelsea boot: een halfhoge instapper voorzien van elastiek. Shop de Chelsea boot voor de zomer van 2014: een echte fashion musthave!

V.l.n.r: Alaïa, Nicholas Kirkwood, Tod’s en Acne.

Merken 

De Chelsea boot is verkrijgbaar bij zowel luxe modehuizen als de highstreet ketens. Onder andere Tod’s, Alaïa en Chloé hebben de klassieke Chelsea boot omgetoverd tot een stoer laarsje voor dit seizoen. Maar ook bij H&M en Zara kun je terecht voor deze musthave.