Mode zomer 2015: Chloé wedge sandals

Gebombardeerd tot it-shoe van het moment: de Chloé cutout suéde wedge sandals. Een soort gladiator design maar dan haute couture! Chloé weet ons altijd precies te verassen en met deze schoenen doen ze daar nog een schepje bovenop.

Mode zomer 2015

De zomer mode van 2015 staat in het teken van verschillende trends. Zo zien we veel Ibiza invloeden, denim en franjes opduiken. Op het gebied van schoenen doen verschillende modehuizen een greep naar het verleden. Zo ook Chloé. Waar een decennia geleden gladiator sandalen- denk: eindeloze veters tot aan de knieën en platte zolen- nog in waren, weet Chloé er een moderne en chique twist aan te geven. Dit keer in de vorm van een subtiele wedge in zachte kleuren als poeder roze en nude. Het suede materiaal zorgt voor een chique uitstraling net als de prijs overigens. Voor dit it-item betaal je maar liefst €995 euro. Er zijn ook modellen die tot de enkels rijken. Deze wedge sandalen kosten €750 euro.

Look a like 

Gelukkig zijn we tegenwoordig ook tevreden met look a likes van Zara en River Island. Voor wie geen ‘Chloé geld’ heeft, kan terecht bij deze modeketens. Bovendien kun je ze ook scoren op de markt tegen een budgetproof prijsje.