Gouden schoenen, ook voor jou

gouden schoenen

Een outfit is niet compleet zonder de juiste schoenen, dat weet iedere moderne vrouw. Maar zijn er nu schoenen die echt overal goed bij passen en alle modestijlen accentueren? Daarvoor moet je uiteraard kijken op de catwalk. Bij iedere modeshow zijn er wel een paar modellen die gouden schoenen dragen. Vaak met een stiletto-hak die zo hoog is dat alleen een professioneel model daar op een normale manier op kan lopen. Waarom kiezen de ontwerpers ervoor om dit opvallend schoeisel te kiezen en leidt het niet af van de kleding die wordt geshowd?

Het mooie van gouden schoenen is dat ze altijd flatteren en dat wil jij ook bij jouw outfit immers. Tevens vormen gouden schoenen een verbinding met ander goud zoals gouden sieraden, ornamenten op de kleding en ook al een gouden ring. De schoenen op de catwalk zijn meestal voor eenmalig gebruik: standaard schoenen voorzien van een uiterst dun laagje bladgoud. Als je deze zou dragen, kan je erop rekenen dat je na één dag weer nieuw bladgoud zou moeten gebruiken. Maar er zijn ook talloze modellen te koop met de uitstraling van goud.

Welke keuze heb je in gouden schoenen?

De meest aansprekende gouden schoenen zijn wellicht universele pumps. Je kan daarbij kiezen uit verschillende soorten hakken. De kleur van deze schoenen is geelgoud en ze zijn volkomen glad en glanzend. Ze passen perfect bij iedere huidskleur en geven door de warme glanzende gloed iedere outfit een extra elegant tintje. Ze zijn uitermate geschikt voor een avondje uit op chique. Met deze schoenen ga je naar het theater of een restaurant van het betere soort. Jouw  avondjurk zal er extra goed bij uitkomen.

Er zijn echter ook modellen waarbij het goudkleurige leer behoorlijk is bewerkt. Er zijn vele mogelijkheden waarbij licht agressieve spikes wellicht het opvallendst zijn. Die laatste kies je uiteraard uitsluitend bij kleding die ook die uitstraling heeft en ze zijn dan geschikt voor bijvoorbeeld dance-festivals. De overige bewerkte gouden schoenen kan je vrijwel overal bij dragen. Van een middagje shoppen tot een gewone werkdag. Hou er rekening mee dat je gouden sieraden draagt of kleding met gouden ornamenten indien je deze bezit.

Thuis en voor de zomer

Vind jij ballerina’s ook zo heerlijk zitten als je een dagje thuis bent? Ook daar wil je toch er op je best uitzien. Er zijn ballerina’s in goud(kleur). Daarvan zijn er gladde exemplaren die er bijzonder chic uitzien, maar ook exemplaren die bewerkt zijn en elegantie laten zien. Sandalen zijn weer helemaal in als schoeisel voor de zomer. Ook daar hoef je goud niet te missen. Ze zijn er zowel in compleet goudkleur of enkele ornamenten. Een comfortabel schoeisel dat er juist in de zomerzon extra mooi uitziet.

De bruid droeg gouden schoentjes

Bruidsschoenen zijn er ook in goud en staan schitterend bij iedere bruidsjurk. Denk er aan dat je op de mooiste dag van je leven ook comfortabel moet kunnen lopen. Een gouden schoen met een kleine hak is dan een goede keuze. Trouw je in de zomer dan is een compleet gouden bruidssandaal een goede optie.