Copycat: Céline vs. River Island boots

Seriously, again River Island? Alweer keek de Britse kledingketen een look af bij een groot en duur modehuis voor een goedkope variant van een bekend item. Dit keer was Céline het slachtoffer. Phoebe Philo heeft zo haar best gedaan op een fantastisch paar schoenen, en dan gaan jullie er met het design vandoor!

Céline

Deze prachtige, bordeauxrode booties zijn gemaakt van kalfsleer waardoor ze heerlijk soepel zijn. De zool en hak zijn lekker chunky waardoor je er heerlijk comfortabel op loopt. De hak is 5,5 centimeter hoog dus hij is uitermate geschikt voor een dagelijkse outfit. Over de schoen zitten gele stiksels die mooi passen bij het rode leer. Dankzij de rits die over de voorkant loopt is het paar ook nog eens stoer. Een prachtig paar schoenen voor een prijs van €880.

Copycat: Céline vs. River Island boots. Schoenen, laarzen en boots. Deze van River Island lijken wel erg veel op deze boots van modehuis Céline. Fashion copycat.

River Island

Alles aan deze booties lijkt afgekeken te zijn van Céline. Zowel de rits aan de voorkant als de rode kleur. De enige verschillen zijn de zool die bij dit paar licht is, het gebrek aan gele stiksels en het gebruik van stroef nepleer in plaats van soepel kalfsleer. Het lijkt nu net alsof we deze schoenen afkraken maar nee hoor. Voor de prijs van €55 kun je er eigenlijk niet heel veel van verwachten. Een prima alternatief op de echte Céline laarsjes dus.

Copycat: Céline vs. River Island boots. Schoenen, laarzen en boots. Deze van River Island lijken wel erg veel op deze boots van modehuis Céline. Fashion copycat.

Tekst Max Herlings