Copy the look: Elena Perminova

Waarschijnlijk heb je nog nooit van de naam Elena Perminova gehoord, maar als je haar Googlt hoef je maar een blik te werpen op de duizenden foto’s die verschijnen om te weten dat ze een echte it girl is. Elena is getrouwd met een Russische oligarch en zit vaak frontrow bij designers waarvan ze ook daadwerkelijk de creaties kan betalen die rechtstreeks vanaf de catwalk komen. Helaas is de garderobe van Elena voor velen van ons slechts een droom, maar gelukkig kun je haar looks wel nabootsen die budget proof zijn. Benieuwd?

Office chic

Blauw is een kleur die eigenlijk altijd kan. Elena draagt in deze outfit een donkerblauwe cropped blouse van een soort denimstof. Wij vonden deze spijkervariant voor je bij American Apparel. Stijlvol dat ze is combineert ze deze korte top met een klassieke witte pantalon. Haar blauwe tasje matcht mooi bij haar blouseje en haar zonnebril beschermt haar natuurlijk tegen de felle zonnestralen. Haar schoenen hebben een doorzichtig detail en een zwarte neus. Wij vonden deze look-a-likes voor je bij de Zara. De pump heeft een doorzichtige rand waardoor deze erg lijken op de schoenen die Elena aan heeft.

Hippie de luxe

Waarschijnlijk ligt de waarde van Elena’s outfit erg hoog, maar wij stelden de perfecte budgetoutfit voor jou samen. Knielaarzen zijn in en worden veel gedragen door bloggers en fashionistas; ook Elena doet mee aan deze trend. Ze draagt stoere over the knee boots, wij vonden deze leren variant voor je bij de Topshop. Een lekkere vintage Levi’s short, deze mooie Isabel Marant inspired sweater van de Zara en een burgundy-kleurige hoed. Last but not least, vergeet de franjes niet! Elena kiest voor een leren zwarte tas en wij hebben deze suède variant voor een iets goedkoper prijsje voor je gevonden!

Tekst Karlijn van Mil