Copy the look SJP: Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker is bekend geworden als Carrie Bradshaw, haar rol in Sex and the City. Een echte fashionista en shoejunk, en dat is ze niet alleen in SATC! Ook in haar ‘normale’ leventje is ze een echte schoenenfreak. Ze is zelfs zo’n fan dat ze een eigen schoenenlijn heeft ontworpen. Vandaar dat we bij deze outfit de nadruk leggen op de schoen.

Heavenly high

SJP en schoenen, het lijkt wel een match made in heaven! En dat bewijst ze zeker weer met deze prachtige exemplaren. Dat ze fan is van enorm hoge hakken is ook geen geheim. Ze loopt natuurlijk ook op platte schoenen, maar in SATC liep ze vooral op pumps, pumps en nog eens pumps.

Shoes

We vonden de perfecte shoe-look-alikes voor je bij ASOS. De perfecte webshop als je op zoek bent naar schoenen. De schoenen hebben een perfecte beige/zand-kleur en hebben een prachtig stiksels op de neus. De schoenen kosten op dit moment maar €42,86! Dus sla je slag, want met deze leuke cutout enkelboots met gespjes, heb je meteen iets weg van Sarah Jessica Parker! Door de lage hak, deze is 3cm, kun je er gemakkelijk op lopen. Handig, als je genoeg hebt van al die hoge hakken aan je voeten.

Mix & Match

De schoenen combineert ze met een metallic groen jasje. Wij vonden deze bij de Topshop voor €98. Het shirt komt van Sissy-Boy en kost €39,95, terwijl we de broek bij de H&M vonden voor €55 bij Topshop. Maak je hele outfit compleet met een mooie zonnebril (€35,72 – ASOS) en you look just like SJP!

Tekst Karlijn van Mil