Geometrische pumps bij Zara

Schoenen geïnspireerd op de meetkunde, dat zijn deze pumps van Zara met geometrische vormen. Deze stijl is al enige tijd populair in het mode-en straatbeeld en blijkbaar hebben fast fashion ketens als Zara daar nog geen genoeg van. Driehoeken, rechthoeken en cirkels zijn een aantal bekende geometrische vormen. Tegenwoordig van grote invloed op de mode aangezien we deze steeds vaker en vaker deze vormen spotten in prints en andere fashion items  Deze pumps van Zara zijn daar het perfecte voorbeeld van!

Geometrische pumps bij Zara. Ontdek deze geweldige geometrische pumps van Zara:  klassiek en elegant. Een echte fashion musthave. Ontdek ze hier.

Vormen

Deze pumps hebben een hak van 11 centimeter gemaakt van een aparte vorm. De schoenen zijn open en voorzien van een leren bandje dat rust op de tenen. De kleuren zwart en poeder zorgen voor een sophisticated en klassieke uitstraling. De dikke hak biedt extra stabiliteit en zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen staat! Hebben? Deze geometrische pumps kosten € 79,95 euro en zijn zowel offline als online verkrijgbaar bij Zara.