Charlotte Olympia VS. H&M: copycat alert!

De kus- tas van Charlotte Olympia: wie is er niet gek op zo’n gedurfde en gewaagde statement accessoire! Wij weten daar wel raad mee! Charlotte Olympia staat bekend om haar eigenzinnige, eyecatching collecties met een speciaal thema! Niet voor niets behoren Old Hollywood, Halloween en Once Upon A Time tot voorgaande collecties van Olympia. Maar wacht! Blijkbaar raken andere merken en modeketens ook geïnspireerd door Charlotte’s designs, want hebben we de Kus tas ook al niet gezien bij H&M?

Shhh…Kiss and tell

De kus-tas van Charlotte Olympia is momenteel verkrijgbaar via Netaporter voor een bedrag van $490 (omgerekend zo’n €360 euro). Een paar rode lippen die aan je schouder hangt: ideaal toch! En bovendien een echte statement maker! De tas is klein en compact waardoor deze ideaal is voor een dagje of avondje uit. Maar blijkbaar dacht H&M daar ook zo over. Onlangs introduceerde de Zweedse modeketen Ashley Benson als het nieuwe gezicht van de H&M Divided lijn en wat zien we daar? Juist, ja een kus tas inclusief rode lippen nét zoals die van Charlotte Olympia. En hoewel de tas van H&M nog niet verkrijgbaar is, weten we wel wie er eerder was!

Charlotte Olympia VS. H&M: copycat alert! De kiss purse van Charlotte Olympia versus die va H&M. Lees hier alles over de verschillen en overeenkomsten!

Beeld: Charlotte Olympia

Prijs: het grootste verschil

De prijs zal het grootste verschil zijn tussen beide, want waar Charlotte’s tas omgerekend zo’n 360 euro kost is deze kus-tas van H&M te koop voor een slordige €19,95 euro. Wij zijn benieuwd of dit nog een staartje krijgt… 

Charlotte Olympia VS. H&M: copycat alert! De kiss purse van Charlotte Olympia versus die va H&M. Lees hier alles over de verschillen en overeenkomsten!

Beeld: H&M