Celebs: Footwear van Rita Ora

Rita Ora staat bekend om haar speelse en innovatieve style. En niet alleen qua fashion houdt deze diva ervan om op te vallen. Met haar blonde haar en vuurrode lippen weet ze altijd een fashion statement te maken. Ook qua footwear is Rita absoluut niet average. Ze houdt van it-items en steekt dit niet onder stoelen of banken!

Rita Ora 

Tijdens haar optreden hier in Tokio brengt ze een ode aan de Harajuku girls! Met haar blonde haar verwikkeld in twee speelse knotjes en een polkadot jurk rockt Rita op het podium. Om de look extra te versterken heeft ze gekozen voor één van de mode trends van dit moment, namelijk gladiator laarzen. Deze zijn van Jimmy Choo! Het is trouwens niet de eerste keer dat we Rita spotten met deze to die for romeinse sandalen. Deze laarzen zijn helemaal terug van weggeweest en door de meeste designers in een jasje á la 2013 gestoken.

Celebs

Maar Rita is niet de enige celeb die met deze sandalen een statement durft te maken. Kate Moss droeg een vergelijkbaar paar namelijk in de campagne van Stuart Weitzman, collectie lente 2013. Maar ook Rihanna, Mary- Kate Olsen en Kim Kardashian deinzen niet terug voor deze trending schoenen.

River Island 

Aangezien deze celebs óf worden gesponsord óf genoeg geld hebben voor deze musthaves, beschikt niet iedereen over dezelfde bankrekening. Gelukkig zijn de gladiator boots daarom ook voor een redelijke prijs verkrijgbaar. Bij River Island vonden wij deze leuke variant voor 175 euro. Verkrijgbaar via de website van riverisland of ren snel naar de winkel, want op = op!