Musthaves 2013: Sterrenbeeld ballerina’s van Charlotte Olympia

Het luxe schoenenlabel Charlotte Olympia staat bekend om haar old Hollywood glamour en elegantie. De schoenen staan voor iconische silhouetten,  felle kleuren en oog  voor detail. Niet voor niets rekent het luxe label  Beyoncé en Alexa Chung tot haar klanten. Deze celebs zijn regelmatig te spotten op een paar Charlotte Olympia’s en zijn grote fan!

Charlotte Olympia Musthaves van 2013: Charlotte Olympia schoenen. Lees hier alles over de musthaves van 2013. Bekijk hier de fashion musthaves, mode en fashion.

Charlotte Olympia werd bekend door haar kenmerkende high heels voorzien van een enorme plateau. Toch veroverd ze inmiddels de harten van menig fashionista’s ook met haar ballerina’s.  Dit jaar lanceert Charlotte Olympia wel hele spectaculaire ballerina’s waar iedere shoejunk wat aan heeft. Benieuwd?

Musthaves 2013

Nu al tot één van de musthaves van 2013: ballerina schoentjes met jouw eigen sterrenbeeld. Hoe cool is dat! Charlotte Olympia heeft ze namelijk allemaal in de collectie zitten van 2013. Ram, Leeuw, Tweelingen, Waterman,  alle sterrenbeelden hebben bij dit luxe label een aparte ballerina geheel in eigen style. Ook zijn er bijpassende clutches. Ideaal om te mixen en te matchen! Ben je bijvoorbeeld Stier en is je man of kind Weegschaal? Combineer je schoenen met je tas en je bent ready to go. Of ga all the way voor je eigen sterrenbeeld. Het leuke hiervan is dat zowel de schoentjes als de clutch tijdloos is, dus they are never out of fashion. Hebben? Deze musthaves zijn de koop bij luxe modewebsite netaporter.com. Goedkoop zijn ze helaas niet. Voor de ballerina’s betaal je 595 euro en de clutch 795 euro. Maar wees er snel bij, want beiden zijn erg gewild!

Musthaves van 2013: Charlotte Olympia schoenen. Lees hier alles over de musthaves van 2013. Bekijk hier de fashion musthaves, mode en fashion.