Cara Delevingne x Mulberry collectie is er!

Hij is er! De mini collectie van Cara Delevingne voor Mulberry. De collectie telt zestien items. Alles is voorzien van een camouflage patroon; de favoriete print van het model.

Cara Delevingne x Mulberry collectie is er! Alles over de nieuwe collectie van Cara Delevingne x Mulberry voor de herfst/winter van 2014. Lees nu.

De collectie is helemaal Cara: zo zijn de leeuwen emblemen een verwijzing naar een tattoo van het model.  “Ik wilde een praktische collectie ontwerpen,”, zegt het Britse topmodel. De tassen zijn een musthave voor tijdens het reizen, aldus Cara in een interview met Vogue UK. “Make-up tasjes, paspoort houders, telefoonhoesjes; allemaal handige spullen die je kan gebruiken als je haast hebt, maar alles wel netjes in je tas wil bewaren” zegt het model.

Collectie

De mini collectie bevat ook portemonnees en kleine tassen. “Het was fantastisch om met Delevingne samen te werken” ,zegt Anne-Marie Verdin, Mulberry’s brand director. “De Mulberry Cara Delevingne Bag vliegen de winkel uit!”

Cara Delevingne x Mulberry collectie is er! Alles over de nieuwe collectie van Cara Delevingne x Mulberry voor de herfst/winter van 2014. Lees nu.

Prijzen

De mini collectie van Cara Delevingne voor Mulberry is online te koop via de website van het modelabel. De prijsklasse ligt tussen de €122 euro voor een telefoon hoesje en €3193 euro voor een rugtas.

Mulberry loves Cara 

Overigens is dit niet de eerste samenwerking tussen de twee. Delevingne was al eerder te zien in de herfst-winter campagne van het merk.