Kitten heels van Christian Louboutin

Christian Louboutin staat bekend om zijn torenhoge stiletto heels. Niet voor niets zei de designer ooit: ‘’I would hate for someone to look at my shoes and say, ‘Oh my god! That looks so comfortable!’’. Gelukkig kan Louboutin inmiddels ook de charme van wat lagere hakjes waarderen en introduceert voor aankomend najaar een paar geweldige kitten heels. Een ontwikkeling waar vele vrouwen heel blij van worden!

Kitten heels van Christian Louboutin. Lees alles over de kitten heels van Christian Louboutin. Ontdek alles over kitten heels van Christian Louboutin!

Kitten heels

Kitten heels hebben oorspronkelijk een hoog oma-gehalte. Het zijn schoenen die je vaak in de kast van je oma vind en misschien ook in die van je moeder. Maar niet als het aan Louboutin ligt! Zelfs zijn kitten heels zijn sexy & sophisticated waarop staat: hebben, hebben en nog eens hebben! Deze ‘’Miss Penniman 70 patent-leather slingbacks’’ van Louboutin zijn helemaal in de stijl van dit najaar, want kitten heels are back!  Na jarenlange dominantie van high heels op de catwalk wordt er eindelijk plaatsgemaakt voor lagere hakjes.  Toch lapt Louboutin sommige regeltjes aan z’n laars aangezien je over kitten heels spreekt bij een maximale hakhoogte van 5 cm. Deze hoge ‘’kitten heels’’ hebben maar liefst een hakhoogte van 7 cm, voor Louboutin begrippen dus inderdaad een kitten heel!

Kitten heels van Christian Louboutin. Lees alles over de kitten heels van Christian Louboutin. Ontdek alles over kitten heels van Christian Louboutin!

Louboutin

Met deze kitten heels van Louboutin in een mooie neon papaya kleur kom je helemaal in zomerse sferen. Mooi onder een Little Black Dress of een elegant vrouwenpak. Met deze opvallende heels maak je sowieso een statement! En gelukkig valt de hakhoogte ook mee waardoor een avondje stappen op deze hakken geen gek idee is. Prijs 425 euro.