5 tips voor de mooiste trouwschoenen ter wereld

Vergeet schoenen niet wanneer je trouwkleding past. Comfort is daarbij belangrijk, maar leun er niet alleen op. De trouwschoenen moeten passen bij jouw stijl. Bij deze 5 tips voor bruidsschoenen!

Tip 1: Kies voor met versierde hakken

Zorg er altijd voor dat de schoen uniek is. Tip: gebruik een mooie versie hak in combinatie met stijlvolle, rustige hakken Het ontwerp van de hak moet een aanvulling zijn op de trouwjurk en goed samengaan met de textuur van de jurk.

Tip 2: Hou het traditioneel (als je dat graag wil)

Kies altijd voor schoenen die passen bij de gebeurtenis. En kies tussen verschillende kleuren en ontwerpen die passen bij de traditionele wijze van trouwjurk. Hou tot slot altijd het comfort in gedachten voordat je helemaal los gaat met de schoenen.

Tip 3: Of ga juist voor casual

Voor een intiemere bruiloft is een casual look misschien wel het meest geschikt. Hoewel het dragen van trouwsneakers heel aantrekkelijk is, kun je het chique houden door een vleugje borduurwerk of tegeltjes aan de sneakers toe te voegen. Dit is leuk én elegant. Overgaan op casual schoenen is zeker origineel. Maar hou je toch van een fancy touch, dan is het toch een idee om iets extra’s toe te voegen.

Tip 4: Ga voor parels

Met parels versierde schoenen passen goed bij een trouwthema dat er aan verwant is. De pailletten of stenen maken de bruidsschoenen werkelijk prachtig. Trouwschoenen hoeven niet alleen bij een bruiloft hun opwachting te maken, want als ze comfortabel zitten kun je ze op een later moment ook prima nog een keer dragen.