Beyonce voor Isabel Marant

Niemand minder dan Beyonce heeft een sneaker ontworpen in samenwerking met high end fashion label Isabel Marant. Naast zangeres, actrice en moeder laat Beyonce zien dat ze ook talent heeft voor designen!

Beyonce en Isabel Marant

Dat de zangeres regelmatig werd gespot op de wedge sneakers van Isabel Marant is niemand ontgaan. Ze werd na haar bevalling regelmatig gezien op deze comfi hoge sneakers. Maar ook in de clip ‘Love on Top’ was Beyonce te bewonderen op een paar wedges van het Franse label. Naar eigen zeggen is Beyonce geen grote fan van de wedge sneakers. ‘I mean what’s the point of having a wedge shoe that looks like sneakers? Just buy sneakers!’, aldus Beyonce. Maar tegen het ontwerpen van een eigen paar zei ze natuurlijk geen nee!

Sneakers Isabel Marant

Hoewel Isabel Marant sneakers een opvallende verschijning zijn aan ieders voeten, is het ontwerp van Beyonce heel bescheiden. Geen bont of teveel kleur voor de singer turned designer, aangezien ze hier niet van houdt. Maar dat betekent niet dat Beyoncé niet gaat voor kwaliteit. De sneakers zijn gemaakt van verschillende materialen (of dieren) waaronder pijlstaartrog, struisvogel, krokodil en anaconda leer met daarover een witte en gouden afwerking. De sneakers worden natuurlijk gelanceerd onder een hele toepasselijke naam, namelijk King Bee. Wat vind jij van Beyonce’s design talent? Oordeel zelf!