Isabel Marant x H&M items te koop op Ebay!

Hoewel we tot 14 november moeten wachten op de collectie van Isabel Marant x H&M, is dat op Ebay momenteel wel anders. Daar kun je de items uit deze collectie nu al kopen! Ja, je leest het goed de items uit de Isabel Marant for H&M collectie is daar nu al te koop. Maar er zit dan wel een addertje onder het gras…

4x zo duur!

De prijzen liggen absurd hoog. De items worden aangeboden voor soms wel het vier dubbele van de winkelwaarde. Denk aan het jasje versierd met kralen en de typische Marant print, de silky trousers, maar ook de fringe boots kun je momenteel op Ebay vinden. Die laatste wordt aangeboden voor het drie dubbele van de winkelwaarde!

Waar ligt de grens?

Maar de vraag blijft: ben je bereid zoveel meer te betalen dan de winkelwaarde? Of anders gezegd: Ben je bereid 500 euro voor een broek neer te tellen als die in de winkel 200 euro kost? Of je moet iets zo graag willen of je hebt geld teveel. Je loopt natuurlijk het risico dat je op 14 november niet de gewenste items scoort die je zo graag wil hebben, maar om nou zoveel geld neer te tellen voor een H&M stuk? Ook al is het Isabel Marant, het is en blijft een item van H&M. Maar als je toch bereid bent om voor deze absurde bedragen alvast de items te kopen, zou je dan niet even doorsparen voor the real thing? Wat vind jij hiervan?