Anna Dello Russo: Fashion Week 2014

Voor iedere show had ze wel een tas. Anna Dello Russo was deze maand een opvallende verschijning met haar mooie tassencollectie tijdens Fashion Week. 

Shoejunk! 

De fashion editor van Vogue Japan is niet alleen een enorme schoenenfanaat (er wordt beweerd dat ze meer dan 4000 paar schoenen heeft). Tijdens de Fashion Weeks werd ze meerdere malen gespot met een andere tas. Voor bijna iedere show had ze een andere outfit. Het zal je daarom ook niet verbazen als we je vertellen dat Dello Russo een van de meest gefotografeerde fashionista’s is. Sterker nog, de streetstyle fotografen maakte haar bekend en ze kleedt zich (naar eigen zeggen) ook voor hen. De Fashion Weeks zijn voor de modegoeroe een tijd waar ze letterlijk kan laten zien wat ze allemaal in de kast heeft. Ze verkleedt zich ruim 3 keer per dag.

Chanel Supermarkt 

Het begon allemaal in New York, waar we een klassieke Chanel handtas in een verpakking voor vleeswaren zagen. Het betrof een item uit de Chanel Supermarkt van dit seizoen (€2706 euro). Dello Russo maakte de look af door er nog een sleutelhanger van Chanel bij te dragen (€2483,50 euro).

Marc Jacobs

Voor de Marc Jacobs show ging de 52-jarige Italiaanse helemaal gehuld in de kleding van het merk. En natuurlijk hoort daar ook een tas bij (€299 euro). Het grappige is dat de snoezige sleutelhanger van Fendi (€477,50 euro) nog duurder is dan de tas zelf! 

Moschino 

Voor de show van Moschino was Anna Dello Russo helemaal haar excentrieke zelf. Ze droeg een donkergroene rok en top met enorme gouden knopen. Daarbij had ze drie Moschino tasjes bij zich, alle drie groot genoeg om een telefoon of een pakje kauwgom in te bewaren (per stuk 617,60 euro). Een dag na de show was Dello Russo te vinden in een roze look van de Moschino show mét de roze bikerjas tas (€1693,55 euro).

Alexander Wang x H&M

In Parijs werd de fashion editor gespot met een sushi clutch van het merk Au Jour Le Jour. Later zagen we haar van top tot teen in een Alexander Wang x H&M outfit en tas. Een tas was voor Anna niet genoeg, dus droeg ze er ook een clutch bij van Anya Hindmarch’s lente-zomercollectie. Anya Hindmarch doet het goed bij Dello Russo: de fashionista werd tijdens Fashion week gezien met een potloodtas en een kauwgomtas van het merk.

Chanel boodschappen mandje 

Nog meer Chanel: het winkelmandje als een coole accessoire was de duurste tas van Dello Russo tijdens Fashion Week, namelijk een slordige €9.100 euro!

Geschreven door Aminanta Minte

Foto: Pexels