Adidas wedge sneakers: stoer en feminine

De wedge sneakers van Adidas zijn stoer, modern maar toch ook ultra vrouwelijk. Draag ze lekker casual of off duty tijdens een vrij dagje. Wij vinden deze grijze wedges helemaal te gek. Lekker nonchalant maar toch fashionable door de neonkleuren als detail op de sneaker.

Adidas wedges

De ingebouwde sleehak zorgt voor een stoere en vrouwelijke look tegelijk. De high top sneaker voorzien van wedge is al enige tijd populair. Eerst zagen we deze sneakers alleen verschijnen in de collectie bij luxe merken als Isabel Marant, Giuseppe Zanotti en Jimmy Choo. Maar gelukkig is dit design tegenwoordig ook verkrijgbaar bij sportmerken als Nike en Adidas. Net zo stylish, maar toch minder prijzig dan de modellen van de luxe schoenenlabels. Deze Adidas wedge sneakers zijn daarom een echte uitkomst!

Adidas wedge sneakers: stoer en feminine. Bekijk deze stoere Adidas wedge sneakers van 2014: modern, stoer en op en top vrouwelijk. Ontdek ze hier.

 

Prijs

Deze grijze wedges zijn van boven gevoerd met suède en zijn voorzien van een NEO-label over de veters. De zool is gemaakt van rubber dat zorgt voor extra grip. Hebben? Deze Adidas wedge sneakers kosten € 80,00 en zijn online verkrijgbaar via de Adidas Store.