A.F. Vandevorst ontwerpt diamanten laarzen

 ‘’Diamonds are a girl’s best friend’’, zong Marilyn Monroe ooit in de gelijknamige film uit 1953. Maar blijkbaar dachten ze daar ook zo over bij het Belgische label A.F. Vandevorst. In samenwerking met het wereldwijd erkende Belgische diamantenbedrijf Diarough ontwierp het label een  paar laarzen met ingelegde diamanten.  Het resultaat: een hoge dosis bling bling, vakmanschap en de Belgische kwaliteit in een notendop!

Business of Design Week

Ter ere van de Business of Design Week in Hong Kong werd de laars ontworpen. Tijdens dit designfeest wordt dit jaar België in de spotlights gezet.  Tijdens dit evenement ligt de focus dit jaar op creatieve ideeën, en of dit creatief is! A.F. Vandevorst zet de boodschap kracht bij met deze million dollar laarzen. Op 4 december worden de laarzen onthuld in Hong Kong. Leuk om te weten: de schoenen zijn gemaakt in een maatje 39, dus bling bling junks, iets voor jullie?

A.F. Vandevorst ontwerpt diamanten laars. Lees hier alles over het Belgische label A.F. Vandevorst die een paar diamanten laarzen heeft ontworpen.

Beeld: Facebook/ A.F. Vandevorst