10 x grappige sneakers

We blijven nog even in de sneaker wereld! Want naast trends als Nike Air Max en New Balance sneakers zijn er nog heel veel andere schoenen die onopgemerkt zijn gebleven. De meningen over deze sneakers zullen weliswaar verdeeld zijn, maar toch wilden we deze grappige exemplaren met jullie delen! Of één van de onderstaande sneakers ooit een trend zullen worden is nog maar de vraag. Maar dat ze origineel zijn dat is iets dat in ieder geval zeker is!

Spongebob sneakers

Vrolijk & opvallend dat zijn deze Nike sneakers van SpongeBob.

Converse All Stars met haaientanden

Lekker zullen ze niet zitten, maar deze All Stars van Converse zijn gevaarlijk stoer! Niet praktisch aangezien je tenen uitsteken bij het dragen van deze sneakers. Grappig zijn ze wel!

Obama sneakers

Voor zijn campagne bedachten pro-Obama bedrijven wel hele aparte promotie items. Eén van die items zijn deze sneakers met de afbeelding van Obama. En om nog even duidelijk te maken dat deze sneakers écht bedoeld zijn voor de die hard Obama fans is de slogan Yes We Can gedrukt in de zool!

Nike heels

High heels maar dan gemaakt van een Nike sneaker? Toch zijn er heel wat fashionista’s fan van deze Nike High Heel Dunks! Wij zeggen: Sporty & Chic tegelijk.

Jeremy Scott voor Adidas

Deze sneakers lijken wel afkomstig uit het stenen tijdperk. Jeremy Scott ontwierp in samenwerking met Adidas sneakers met een hoog Fred Flintstone- gehalte. Het resultaat: dierenprints en botjes als detail op de sneaker.

CD sneakers

Met deze sneakers is het gegarandeerd leuk stappen en die je als een lopende cd speler! Geheel voorzien van speakers, ‘Play-knop’ en Insert CD detail! 

 

Nike loves Google

Helemaal in de stijl van Google ontwierp Nike deze grappige sneakers. De kleuren geel, rood, blauw, wit en groen staan al jaren symbool voor het wereldberoemde Google logo. Geïnspireerd op de kleuren van LEGO bedacht Google dit kleurrijke logo bij zijn oprichting. Tijd dus om een eerbetoon te brengen aan ’s werelds bekendste zoekmachine dacht Nike! Leuk en vrolijk zijn ze wel!  Voor alle Google fans: deze sneakers zijn custom made en niet verkrijgbaar via de Nike store. Dus wil je deze graag hebben, plaatst dan een custom made bestelling!

High heels op sneakers

Geen echte high heel wel een afbeelding van hoge hakken geprint op sneakers. Zo loop je er toch leuk & comfortabel bij!

 

Adidas sneakers

Ook deze Adidas sneakers zijn ontstaan uit een samenwerking met ontwerper Jeremy Scott. Dat hij houdt van opvallen dat is zeker!

Hello Kitty

Met deze sneakers kom je zeker schattig voor de dag. Voorzien van een reuze Hello Kitty op de top van de schoen!